Verrassend & Uniek

Klei & Porselein | Kunst & Gebruiksgoed

Cursussen & Workshops | Exposities & Verkoop

© 2019-2024 mimariekeramiek.nl | fotografie website: laura-visser.nl & Mi Marie Keramiek

Nieuws

­

 

Nieuwsbrief 1 maart 2024

 

De MUURBLOEMPJES waren op reis!

 

Vol positieve energie en enthousiasme weer aan de slag, na anderhalve week samen met mijn lief heerlijk cultuur snuiven, vitamine D aanvullen, lekker eten en genieten in Spanje.

De lessen bij de Gooise Academie in Laren zijn weer gestart, komend weekend is er weer een tweedaagse masterclass en vanaf woensdag de start van de cursus porselein.

In de tussentijd verder met de organisatie en planning van ‘Een Zomer vol Porselein’ en wordt het langzaam duidelijk aan welke exposities en atelierroutes ik dit jaar meedoe. Dat laatste betekent dat ik vanaf nu ook weer vol met de handen in de klei of het porselein moet, anders valt er niet veel te exposeren.

Mi Marie Keramiek gaat naar Art Laren!

Er staan veel leuke evenementen op stapel voor dit jaar. Met tromgeroffel kan ik bekend maken dat ik van 14 t/m 16 juni op Art Laren sta. Ik krijg een mooie plek in ‘The Artist Lounge’. Enorm blij mee.

 

Daarnaast doe ik mee met de KunstKijkDagen en de KunstKijkRoute in Amersfoort. Bij de ‘Open Atelier Route Baarn’ ben ik dit keer te gast op een andere locatie, de locatie is nog een vraagteken.

 

Verder lopen er nog meerdere ballotagetrajecten voor andere mooie evenementen.

 

Het wordt dus waarschijnlijk een vol expositiejaar!

Nieuwe namen ‘Een Zomer vol Porselein’

De meester in het maken van complexe mallen en het werken met gietporselein, kunstenaar en designer Joris Link, komt van 14 t/m 17 augustus een vierdaagse masterclass ‘Mallen Maken’ geven. Een unieke kans om een masterclass van hem te kunnen volgen.

Meer informatie volgt z.s.m..

 

Verder komt beeldend kunstenaar, topkeramist en meester in het werken met porselein Beatrijs van Rheeden zoals het er nu naar uit ziet 9 t/m 12 juli naar Amersfoort voor een vierdaagse masterclass ‘Bouwen met Porselein’.

Meer info volgt z.s.m..

 

In mijn vorige nieuwsbrief heb ik al aangekondigd dat Guy van Leemput van 31 juli t/m 3 augustus naar Nederland komt voor een masterclass Vlasporselein. Deze masterclass is al voor de helft gevuld, er zijn op dit moment nog zes plekken vrij.

 

Wanneer er tussendoor nieuwe informatie is voor ‘Een Zomer vol Porselein’ plaats ik dit op mijn website. Specifiek hierover op de hoogte gehouden worden? Laat het mij weten, dan krijg je direct een e-mail wanneer er nieuwe informatie is.

 

Masterclass ‘Bloemen maken van Porselein’.

Je kan nog twee keer meedoen met de tweedaagse masterclass ‘Bloemen maken van Porselein’

Zaterdag 2 en zondag 3 maart van 10:00 tot 16:00 uur

Of zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10:00 tot 16:00 uur

 

Komen er nog nieuwe masterclasses in het najaar?

Dit is heel onzeker. Door de vele exposities die op de planning staan weet ik niet of dit in mijn agenda past.

 

Cursus 'Bloemen maken en klein bouwen met porselein'

Er zijn nog plekken vrij voor de cursus die vanaf woensdagochtend 6 maart start. 8 wekelijkse lessen van 9:30 tot 12:30 uur in 'Bloemen maken, klein bouwen en decoreren met porselein'.

 

Langskomen in mijn atelier?

Ik heb geen vaste openingstijden, wanneer ik aan het werk ben op Oude Fabriekstraat 18 in Amersfoort is mijn deur open voor bezoek.

 

Wil je zeker weten dat ik er ben?

Bel mij of stuur een bericht. (0622692114 of mary@mimariekeramiek)
 

 

Geniet van het weekend.

Liefs, Mary

Joris Link