Verrassend & Uniek

Klei & Porselein | Kunst & Gebruiksgoed

Cursussen & Workshops | Exposities & Verkoop

© 2019-2024 mimariekeramiek.nl | fotografie website: laura-visser.nl & Mi Marie Keramiek

Deze zomer organiseer ik meerdere meerdaagse masterclasses in mijn eigen atelier. Verschillende topkeramisten uit binnen- en buitenland komen naar Amersfoort om jou de fijne kneepjes van hun vak te leren. Alle masterclasses zijn gericht op porselein, dit varieert van de klassieke porseleinsoorten, tot gietporselein tot vlasporselein.

 

31 juli t/m 3 augustus komt de gerenommeerde Vlaamse keramist Guy van Leemput om jou in vier dagen alles te leren over het werken met vlasporselein.

Masterclass Vlasporselein | Guy van Leemput. (nog 3 plekken vrij)

 

9 t/m 12 juli komt Beatrijs van Rheeden naar Amersfoort. Beatrijs is beeldend kunstenaar en werkt voornamelijk met porselein en is hier echt een meester in. In deze vierdaagse masterclass leer je de fijne kneepjes van het met de hand opbouwen van porselein.

Masterclass Knijptechniek Porselein | Beatrijs van Rheeden 

 

 

Van 14 t/m 17 augustus zou Joris Link een masterclass komen geven, deze masterclass wordt doorgeschoven naar een later moment in 2025. Joris is een meester in het maken van complexe meerdelige mallen. In zijn masterclass gaat hij jou de fijne kneepjes van het mallen maken leren. Verder informatie volgt z.s.m.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod, stuur een bericht naar maken@mimariekeramiek.nl, dan zet ik je op de mailinglijst.

Een Zomer vol Porselein

Meerdaagse Masterclasses van Topkeramisten

Foto: Werk van Guy van Leemput